ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Τζέφρι Πάϊατ

Υφυπουργός εξωτερικών ενέργειας ο Τζέφρι Πάϊατ;

23 Apr, 2022

Όπως ανακοίνωσε εχθές ο Λευκός Οίκος, υπάρχει έντονη η πρόθεση του Προέδρου Τζο Μπάϊντεν, να ορίσει Υφυπουργό Εξωτερικών Ενέργειας τον Τζέφρι Πάϊατ, Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε στο πλαίσιο της αναφοράς σε συγκεκριμένες προσωπικότητες, για τις οποίες υπάρχει η πρόθεση να τεθούν σε θέσεις ηγεσίας της κυβέρνησης Μπάϊντεν. 

Συγκεκριμένα:

Cindy Dyer, ως Υποψήφια Διευθύντρια του Γραφείου Παρακολούθησης και Καταπολέμησης του Trafficking, με τον βαθμό του Ambassador at Large
Michael Gonzales, ως Υποψήφιος Έκτακτος και Πληρεξούσιος Πρέσβης στη Δημοκρατία της Ζάμπια
Michael Ratney, ως Υποψήφιος για Πληρεξούσιος Πρέσβη στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας
Geoffrey Pyatt, ως Υποψήφιος για Υφπουργός Εξωτερικών για τους Ενεργειακούς Πόρους
Cindy Dyer, ως Υποψήφια Διευθύντρια του Γραφείου Παρακολούθησης και Καταπολέμησης του Trafficking, με τον βαθμό του Ambassador at Large

 

Ο Geoffrey R. Pyatt, μέλος καριέρας της Ανώτερης Υπηρεσίας Εξωτερικών, κατηγορίας Υπουργού Σταδιοδρομίας, υπηρετεί σήμερα ως Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, θέση που κατέχει από το 2016. Προηγουμένως, ήταν Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ουκρανία και ήταν Κύριος Αναπληρωτής Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών στο Γραφείο Υποθέσεων Νότιας και Κεντρικής Ασίας. Προηγουμένως, υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Αρχηγός Αποστολής των ΗΠΑ στον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας και στους Διεθνείς Οργανισμούς στη Βιέννη της Αυστρίας. Υπηρέτησε επίσης στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Νέο Δελχί της Ινδίας ως Αναπληρωτής Αρχηγός της Αποστολής και ως Πολιτικός Σύμβουλος. Ο Pyatt υπηρέτησε ως Οικονομικός Υπεύθυνος στο Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στο Χονγκ Κονγκ και ως κύριος υπάλληλος στο Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Λαχόρη του Πακιστάν. Από τότε που εντάχθηκε στην Υπηρεσία Εξωτερικών το 1989, ο Pyatt υπηρέτησε επίσης ως Διευθυντής για τη Λατινική Αμερική στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας, ως Ειδικός Βοηθός στο Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, στο Γραφείο Διαμερικανικών Υποθέσεων και στην Πρεσβεία των Η.Π.Α. στο Νέο Δελχί της Ινδίας και στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τεγκουσιγκάλπα της Ονδούρας. Ο Pyatt είναι αποδέκτης πολλών βραβείων, συμπεριλαμβανομένου ενός Προεδρικού Βραβείου Τιμής. 

 

 

Πηγή: whitehouse.gov
Φωτό: gr.usembassy.gov

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα