ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

June 30, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Παυλόπουλος

Η.. ”ΕΚΔΙΚΗΣΗ” ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ

6 Nov, 2021

Θα έλεγε κανείς, πως η εκδίκηση προς τον Κυριάκο, ήρθε τώρα. Ένα χρόνο μετά.

Αδειάζοντας, το θλιβερό κυβερνητικό αφήγημα.
Εκδίκηση γιατί; Μα γιατί ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, με το ήθος που επέδειξε σε όλη την διάρκεια της θητείας του Με το κύρος του, τον μεστό του λόγο, τα εθνικά του Ιδεώδη και το όριο που είχε βάλει στις ανοησίες του Τσίπρα, έδειξε πως μια θητεία ακόμα την άξιζε.

Αυτή τη θητεία που του τη στέρησε ο Μητσοτάκης για να βάλει αυτή τη γιρλάντα, που έβαλε. Φυσικά επί του πονηρού..

Για να έχει ελευθερία κινήσεων.. Να κάνει ότι θέλει. Με ένα ”θεσμικό” ντεκόρ. Ο σεβαστός μου πρόεδρος, Προκόπης Παυλόπουλος, με την πολιτική που άσκησε στη διάρκεια της θητείας του, στα μέτρα που το πολίτευμα του επέτρεπε, έδειξε πως πλησίασε πολύ το μεγαλείο και την θεσμική αξία, του Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου.

Έτσι για το καλό της χώρας, εν όψη όλων αυτών των εξωγενών προκλήσεων, εν όψη της τόσο ταραγμένης μας εποχής, μια θητεία ακόμα την άξιζε. Δεν του την έδωσαν. Και έτσι άθελα του, τους εκδικείται..

Πως; Μα τους τσαλακώνει τον μύθο, περί προστασίας των ανθρώπων, από τον covid, δια μέσου του εμβολίου. Πως με τον εμβολιασμό του δηλαδή, οχυρώνεται ο άνθρωπος, από τον κίνδυνο να νοσήσει από το ”μικρόβιο”.

Γιατί ο κ. Στεφανόπουλος έχει ήδη κάνει και τις δύο δόσεις. Και την Τετάρτη που μας έρχεται, είχε προγραμματισμένη να κάνει και την τρίτη δόση. …

Άρα δίς εμβολιασμένος. Και παρόλα αυτά, νόσησε από κορωνοϊό. Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τα πιο αθέμιτα μέσα για να πείσει. Ο φίλος πρόεδρος, λοιπόν, βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο ”Αλεξάνδρα” ως θετικός στον κορωνοϊό.

Μα δεν είναι άλλη μια επιβεβαίωση. Κι αυτή τη φορά από ένα υψηλόβαθμο θεσμικό στέλεχος, ότι το εμβόλιο είναι άχρηστο και δεν προστατεύει σε τίποτα.

Να λοιπόν η μια ακόμα φωναχτή πτώση του κυβερνητικού στόρι περί εμβολίων. Και την αποτελεσματικότητας που αυτά τάχα.. προσφέρουν.
Έχετε, λοιπόν, γεια βρυσούλες, λόγγοι, βουνά, ραχούλες ..
Κι άσε Κούλη μου, απειλές, τσαμπουκάδες και βεργούλες…

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This