EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
FAA

18 μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, FAA και DOT θα μηνυθούν για τις εντολές εμβολίου για τον COVID

26 May, 2022

Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση κατά της Atlas Air

Το δικηγορικό γραφείο John Pierce Law έχει καταθέσει μήνυση κατά της Atlas Air, εκ μέρους των υπαλλήλων της US Freedom Flyers (USFF) και της Atlas, και σχεδιάζει να μηνύσει όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, συνολικά 18, καθώς και την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA) και το Υπουργείο Μεταφορών (DOT).), υποστηρίζοντας ότι οι εντολές εμβολίων που επιβλήθηκαν από αυτές τις υπηρεσίες στους υπαλλήλους των αεροπορικών εταιρειών παραβίαζαν τις συνταγματικές, θρησκευτικές και ιατρικές ελευθερίες τους.

Η αγωγή κατά της Atlas Air κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Νότια Περιφέρεια της Φλόριντα, με περισσότερους από 100 ενάγοντες να ακολουθούν δικαστικές διαφορές.

«Βασικά, αυτή η υπόθεση αφορά το αν θα πρέπει να ζητηθεί από τους Αμερικανούς να επιλέξουν μεταξύ των μέσων διαβίωσής τους και του εξαναγκασμού τους σε μια πειραματική, επικίνδυνη ιατρική θεραπεία», αναφέρει η μήνυση.

Οι ενάγοντες είναι ως επί το πλείστον μη εμβολιασμένοι πιλότοι, αεροσυνοδοί, καθώς και άλλο προσωπικό της Atlas.

«Αφορά επίσης την ασφάλεια της αεροπορικής βιομηχανίας της Αμερικής. Εάν οι πιλότοι -σύμφωνα με ομοσπονδιακό κανονισμό που απαιτείται να είναι από τους πιο υγιείς εργαζόμενους στις Ηνωμένες Πολιτείες- που έχουν κάνει ένα πειραματικό «εμβόλιο» που τώρα αποδεικνύεται ότι έχει δυνητικά θανατηφόρες, μακροπρόθεσμες παρενέργειες, μπορούν να πετούν τεράστια αεροσκάφη στον ουρανό μας; Ενώ όσοι απείχαν (έξυπνα) από μια τέτοια πορεία αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους;». δηλώνει.

Η Atlas Air είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταφοράς εμπορευμάτων του κλάδου και ο χειριστής του μεγαλύτερου αεροσκάφους Boeing 747 στον κόσμο.

 

Το δικηγορικό γραφείο ιδρύθηκε από τον Att. John Pierce, ο οποίος ίδρυσε την  Εθνική Ένωση Συνταγματικού Δικαίου . Προηγουμένως εκπροσώπησε τον Γιώργο Παπαδόπουλο σε σχέση με το “Russia Hoax” του 2016, καταλήγοντας σε απόρριψη της υπόθεσης του DNC και βοηθώντας στην εξασφάλιση προεδρικής χάρης. Επί του παρόντος, εκπροσωπεί επίσης κατηγορούμενους που κατηγορούνται σε σχέση με την παραβίαση του Καπιτωλίου στις 6 Ιανουαρίου.

«Έτσι η καταγγελία έχει υποβληθεί. Είμαστε στη διαδικασία να εξυπηρετήσουμε όλους. Και τότε, πιθανότατα θα αναζητήσουμε κάποιου είδους ασφαλιστική ανακούφιση εδώ σύντομα για να βεβαιωθούμε ότι όλες οι εντολές που σχετίζονται με τον COVID θα σταματήσουν αμέσως. Και μετά θα προχωρήσουμε [με] δικαστική διαμάχη, και μετά στη δίκη τελικά», είπε ο Pierce.

Αυτή την εβδομάδα, το John Pierce Law σχεδιάζει να καταθέσει άλλη μήνυση κατά της United Airlines.

«Θα τα χτυπήσουμε βασικά όλα με τη σειρά και μετά θα ακολουθήσουμε και την FAA. Θα λάβουμε αυτούς τους τύπους κανόνων εντολής εμβολίου και τους περιορισμούς για τον COVID και θα κριθούν αντισυνταγματικοί. Και θα πάρουμε ευρήματα ότι υπήρχαν διακρίσεις στον Τίτλο Επτά. Θα λάβουμε τιμωρητικές αποζημιώσεις για σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας και τέτοια πράγματα», είπε ο Pierce.

«Θα απαιτήσει μια μεγάλη διόρθωση, τελικά. Και αυτό πιθανότατα θα απαιτήσει νομοθεσία και θα καθήσει όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στο τραπέζι, αλλά το πρώτο βήμα είναι η αστική δίκη».

Οι αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες είναι κρατικοί εργολάβοι, επηρεάζονται από την  εντολή του προέδρου Τζο Μπάιντεν από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους , σύμφωνα με την οποία όλοι οι εργαζόμενοι αυτών των εταιρειών πρέπει να εμβολιαστούν κατά του ιού.

Ο Pierce είπε ότι μόλις άκουσε για τις εντολές των αεροπορικών εταιρειών, προέβλεψε ότι θα ήταν το επόμενο μεγάλο κύμα δικαστικών διαφορών.

«[Αυτές οι αγωγές είναι] απολύτως κρίσιμες. Είναι μια πολύ, πολύ κόκκινη γραμμή—αν φτάσετε στο σημείο να πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στο να πάρετε ένα πειραματικό φάρμακο στο χέρι και το μισθό σας, αυτό είναι απλώς αντιαμερικανικό, είναι αντισυνταγματικό, είναι εξωφρενικό, είναι εξωφρενικό».

 

«Αν δεν είναι αυτός ο λόγος στον οποίο πρέπει να πεθάνεις όταν πρόκειται για την ελευθερία, είναι όσο πιο κοντά μπορώ να το φανταστώ», είπε ο Pierce.

Ο Josh Yoder, ένας σημαντικός πιλότος αεροπορικών εταιρειών και εκπρόσωπος της Freedom Flyers που υποστήριξε πρόσφατα το  «The People’s Convoy», λέει ότι υπήρξαν παρενοχλήσεις, απειλές, εκφοβισμοί, παρενέργειες και βλάβες από εμβόλια, ακόμη και «αυτοκτονίες που προέκυψαν από αυτές τις εντολές».

«Δεν κάνουμε ομαδική δράση. Κάνουμε ατομικές διαμάχες. Και ο λόγος που το κάνουμε έτσι είναι επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν πληγεί και οι άνθρωποι έχουν βιώσει διαφορετικά επίπεδα βλάβης. Έχουμε τους μη εμβολιασμένους που έχουν παρενοχληθεί, απειληθεί και εκφοβιστεί να εμβολιαστούν. Έπειτα, έχουμε επίσης πολλούς ανθρώπους που εμβολιάστηκαν παρά τη θέλησή τους, που εξαναγκάστηκαν και αναγκάστηκαν να το κάνουν υπό την απειλή ότι θα χάσουν τη δουλειά τους», είπε ο Yoder.

«Και στη συνέχεια, επιπλέον, έχουμε τους τραυματίες από το εμβόλιο και ο αριθμός των τραυματισμένων από τα εμβόλια αυξάνεται μέρα με τη μέρα», συνέχισε ο Yoder, «Είναι απλά απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους πιλότους».

Οι πιλότοι πρέπει να διατηρούν φυσική κατάσταση για να διατηρήσουν την άδειά τους.

«Και αυτό που βλέπουμε είναι ότι πολλοί πιλότοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Συγκεκριμένα, τα καρδιακά προβλήματα [είναι] αυτό που βλέπουμε πολύ. Και πολλοί από αυτούς τους πιλότους φοβούνται να έρθουν μπροστά γιατί, αν εμφανιστούν, χάσουν την άδεια τους, χάνουν τα ιατρικά οφέλη. Έτσι συνεχίζουν να πετούν. Έχουμε πολλούς πιλότους που πετούν με πόνο στο στήθος και νευρολογικές παθήσεις, γιατί αν βγουν μπροστά θα χάσουν την καριέρα τους», είπε ο Yoder.

Η Freedom Flyers ενεργεί τώρα ως ομάδα υπεράσπισης μεταξύ των πιλότων, της FAA και των εταιρειών, προκειμένου να τους βοηθήσει να εμφανιστούν και να μιλήσουν για τους όρους τους.

 

«Έχουμε μια τεράστια ομάδα επαγγελματιών γιατρών που βοηθούν αυτούς τους ανθρώπους, αλλά ζητάμε από όλους να εμφανιστούν. Αν και είναι απολύτως καταστροφικό για την καριέρα τους, χρειαζόμαστε να έρθουν μπροστά γιατί αυτή είναι η ασφάλεια του αμερικανικού κοινού για την οποία μιλάμε», είπε ο Yoder.

Σύμφωνα με μια ομάδα δικηγόρων, γιατρών και άλλων ειδικών -και έναν πιλότο που λέει ότι η καριέρα του τελείωσε λόγω ανεπιθύμητων αντιδράσεων από ένα εμβόλιο- η FAA παραβιάζει τον  δικό της κανόνα  σύμφωνα με τον οποίο οι πιλότοι δεν πρέπει να πετούν μετά τη λήψη φαρμάκων που έχουν εγκρίθηκε για λιγότερο από ένα χρόνο.

 

 

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This