EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Αυτοάνοσα νοσήματα

Hμερίδα με θέμα «Αυτοάνοσα νοσήματα, τρόποι αντιμετώπισης και τελευταίες εξελίξεις»

10 Mar, 2023

Το Πανελλαδικό περιοδικό «Πατρινόραμα hellenic» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και την υποστήριξη του Δ. Πατρέων πραγματοποίησε την Δευτέρα 6 Μαρτίου στην «Αγορά Αργύρη» ημερίδα με θέμα «Αυτοάνοσα νοσήματα, τρόποι αντιμετώπισης και τελευταίες εξελίξεις».

Χαιρετισμό απηύθυναν :

Η Βουλευτής της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου

Η Αντιδήμαρχος Υγείας – Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη

Η Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Δ.Ε Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα

Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου

Η Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Η πρόεδρος της ΕΛΕΑΝΑ, Μάχη Σαλαμαλίκη

Η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας Μαργαριτα Καραγιωργου-Λαζαρη.

ΙΦΝΕ Αχαίας- Σωματείο ατόμων με νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας Νίκη Παπαγιαννοπούλου

Ο Dr. Παναγιώτης Τρίγκας νεφρολόγος ιδιοκτήτης της μονάδας χρόνιας αιμοκάθαρσης χορηγός της εκδήλωσης.

Ο καθηγητής Γιάννης Ματσούκας και η ομάδα του, θέλοντας να τιμήσουν τον βιοεπιστήμονα Γιώργο Χρούσο, του παρέδωσαν το ιστορικό λεύκωμα αφιερωμένο στον James Watson.

στην εκδήλωση μίλησαν :

Χρούσος Γεώργιος : Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής και Ενδοκρινολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Θέμα : «Έλεγχος του Στρες και Αυτο-ανοσία».

Xρίστος X. Λιάπης: MD, MSc, PhD Ψυχίατρος – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Πρόεδρος ΔΣ KEΘEA, Μέλος Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας και επιστημονικός συνεργάτης Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής , με θέμα : «Κατάθλιψη και αυτοάνοσα νοσήματα. Stress, φλεγμονή και χρόνιος πόνος στις θεραπευτικές τους προσεγγίσεις».

Καρόκης Δημήτριος: Ρευματολόγος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ρευματολογικης Εταιρείας και Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολογων Ελλάδας. με θέμα: «Συστηματικά αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα».

Παπαθανασόπουλος Τάκης : Νευρολόγος- Ομότιμος Καθηγητής Νευρολογίας Παν. Πατρών με θέμα: «Νευρικό σύστημα και αυτοάνοσα».

Κακοτρίχη Κατερίνα : Παιδίατρος – Παιδογαστρεντερολόγος με θέμα : «Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσοι του Εντέρου (ΙΦΝΕ) στα παιδιά».

Αλαχιώτη Σοφία : Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, διδάκτωρ, με έδρα την Πάτρα, θέμα της ομιλίας : «Οι αυτοάνοσες παθήσεις στο δέρμα».

Στην ημερίδα παρέστησαν ο εισαγγελέας εφετών Νίκος Νικολάου, ο πρώην πρύτανης Γεώργιος Παναγιωτάκης και πλήθος κόσμου από την επιστημονική κοινότητα.

Την ημερίδα συντόνισε ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Παπαδιονυσίου

ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΜΕ ΧΡΟΥΣΟ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΧΡΟΥΣΟΣ

ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΚΟΙΝΟ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This