ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 22, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

ΤΗΛΕ-ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ

ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ… ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟ ΤΗΛΕ-ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ.

6 Nov, 2021

Φθινόπωρο. Τέλος οι καλοκαιρινές διακοπές Τα κεφάλια μέσα.. Αρκετά όσο αεριστήκαμε..

Καιρός για ντουμάνια πάλι. Το ίδιο έκανε κι ο κορωνοϊός. Ολοκλήρωσε τις διακοπές του και επέστρεψε.

Και καλοσύνη του, που μας άφησε για λίγο, να τον ξεχάσουμε. Έστω και προσωρινά.. Τέτοιο συνεργάσιμο ”ιο” έχετε ξανασυναντήσει; Να απουσιάζει στη σχόλη Και να επιστρέφει μετά. Για να πιάσει βάρδια μαζί με όλους τους άλλους εργαζόμενους;

Να εισέρχεται και να ”επιτίθεται” στα κέντρα, στους χώρους εστίασης παντού. Μα να μην εισέρχεται όμως στα λεωφορεία, στα τραμ, στο μετρό. Να προτιμάει να πηγαίνει με τα πόδια.!!!… Ιός υπό άθληση..Να μην μπαίνει στα super market…

Μα να μπαίνει στα θέατρα, στα μπάρ, στα βιβλιοπωλεία. Στους χώρους της τέχνης. Ως φιλότεχνος. Να μπαίνει παντού γενικώς. Εκτός από τα φαρμακεία. Προφανώς για να βρίσκει χώρο, να κάνει κι αυτός τα τέστ του..

Συνεργάσιμος, ”ιός”, δεν συμφωνείτε; Τόσο δεν τον φανταζόμουν. Να μην ξεχάσω, πριν φύγει, να του ζητήσω μια κάρτα του. Ε μην χαθούμε με τον κύριο αυτό.

Το ότι επέστρεψε από τις διακοπές του, ξέρετε που το κατάλαβα; Από το φορτσάρισμα των καναλιών. Που κάρφωσαν ταχύτητα και όρμησαν στη λεωφόρο της τρέλας τους. Κρατώντας το τροπάρι του covid στα 2\3 κάθε δελτίου ειδήσεων.

Αρχίζοντας και κλείνοντας με αυτόν. Με θανάτους, με τρόμο, με διασωληνωμένους, με μιζέρια και κλάααμα… Σε τέτοιο βαθμό πια το δελτίο… θανόντων, που αν προσθέσει κανείς τα νούμερα που έχουν πει, δυο χρόνια τώρα, Έλληνα για Έλληνα δεν έχουν αφήσει.

Έχουν πεθάνει όλο τον πληθυσμό δυο φορές. Με τον νταλκά που έχουν, να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, για να τον οδηγήσουν στο χάραγμα, και στην θανάτωση της προσωπικότητας του…

Και όχι μόνο… Ούτε και ψέμα δεν μπορούν να πουν για να γίνουν πιστευτοί. Το γκαζώνουν τόσο στο παραμύθι που χάνουν και το μέτρο της πειθούς. Για τους σκεπτόμενους εννοείται. Γιατί υπάρχουν και οι άλλοι. Οι χορτοφάγοι. Που το γουστάρουν το σανό. Καλά ήταν λοιπόν στις διακοπές του, ο…φιλαράκος ιός.

Είχαν σταματήσει και τα κανάλια να μας πρήζουν τα… αμελέτητα. Τώρα που επέστρεψε (μετά τις διακοπές του) αρχίσανε πάλι, το πρήξιμο Έτσι, για να μας τα κάνουν… ομελέτα. Αυτά συζητούσαμε με τον φίλο μου Ν.Β. που είναι διακεκριμένος γιατρός, χειρούργος-καρδιολόγος στο μεγαλύτερο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Παρισιού. Και μου έλεγε..

”-Καλά, ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να τους μαζέψει όλους αυτούς; Να αναζητήσει στοιχεία, των αριθμών που έτσι αβίαστα πετάνε; Κι εδώ στο Παρίσι τα κανάλια δεν λένε αλήθειες στον κόσμο. Μα τόσο πολύ πια όχι. Τόση υποτίμηση της κοινής νοημοσύνης εδώ δεν υπάρχει.” …

Προφανώς Νικηφόρε μου, γιατί εκεί σε σας, υπάρχουν ακόμα εισαγγελείς. Εδώ σε μας, δυστυχώς ακόμα κανέναν δεν έχω δει να ασχολείται με το φλέγον και εγκληματικό αυτό θέμα. Και δυστυχώς φοβάμαι πως θα τραβήξει πολύ ακόμα το σήριαλ.

Γιατί κι ο ”ιός”, ως οπαδός του αντίχριστου, που είναι, του Μεσσία που περιμένουν οι Εβραίοι και γι αυτό έστησαν όλη αυτή την ιστορία, φοβάμαι Χριστούγεννα δεν κάνει. Άρα ούτε και σε αυτές τις μικρές έστω αργίες, θα μπορούσαμε να ελπίζουμε.

Έχουμε λοιπόν να φάμε ακόμα αρκετό τηλεοπτικό κλύσμα. Υπομονή Τι να πω;

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η δωρεά

Η δωρεά

Το «ιντερσίτι» των έντεκα και σαράντα πέντε το βράδυ, από Θεσσαλονίκη, είναι έτοιμο για αναχώρηση. Ο Στέφεν έχει τακτοποιήσει τις αποσκευές κι έχει βολευτεί στο κάθισμα. Η πάλη μέσα του έχει καταλαγιάσει. Το ταξίδι του άλλωστε στην Καλιφόρνια πήγε αρκετά καλά. Η σύνδεση με το μητροπολιτικό πανεπιστήμιο ήταν εποικοδομητική.

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.