ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 1, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Miami Beach

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Miami Beach

23 Mar, 2022

Μετά τα δύο συμβάντα πυροβολισμών που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, η περιοχή του Miami Beach κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι και το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά την Πέμπτη τα μεσάνυχτα και λήγει την Δευτέρα στις 06.00 το πρωί, για τις ώρες από τα μεσάνυχτα κάθε ημέρας μέχρι τις 06.00 το πρωί κάθε ημέρας. Οι επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστές στην περιοχή, ενώ τα εστιατόρια για delivery μόνο και μετά από την ενδεδειγμένη ώρα. Οι κομβικές υπηρεσίες θα λειτουργήσουν κανονικά, ενώ θα επιτρέπεται στους κατοίκους μόνο να εισέρχονται ή να εξέρχονται από τις οικίες τους, αυστηρά.

Τα μέτρα λαμβάνονται εξ αιτίας των δύο γεγονότων με πυροβολισμούς που συνέβησαν σε διάστημα 48 ωρών, από τους οποίους τραυματίστηκαν συνολικά πέντε άτομα. Μάλιστα, όπως δήλωσε η Alina Hudak (City Manager), “και οι δύο πυροβολισμοί είχαν στόχο αθώους περαστικούς”.

Η περιοχή είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και το 2021, κάτι που μετατρέπει τις εαρινές διακοπές σε εφιάλτη τελικά, για την περιοχή.

Η αρχή έγινε την Κυριακή με τους πυροβολισμούς που τραυμάτισαν τρεις ανθρώπους, ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά, ενώ την Δευτέρα, το δεύτερο περιστατικό τραυμάτισε δύο γυναίκες. Συνελήφθη ένας νεαρός 19 ετών, ο οποίος βρέθηκε να οπλοφορεί και να έχει παραποιήσει στοιχεία που αφορούν το γεγονός της Δευτέρας, αλλά καταζητείται ακόμη βασικό πρόσωπο κλειδί.

Πηγή: https://msn.com 

photo https://pixabay.com/el/ 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=PWOIefbrEl0

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This