ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 29, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Γεωργίου Παπανδρέου

Ο κ. ”ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ;

22 Oct, 2021

Η υποψηφιότητα του ΓΑΠ είναι αλήθεια, εξέπληξε πολλούς. Ακόμα και μέσα στο άλλοτε κραταιό κίνημα. Που η πολιτική τους απάτη το κατάντησε από-κόμμα. Γιατί πια μόνο κόμμα δεν είναι αυτό. Μια θλιβερή παρέα ημιθανών δεινοσαύρων  Που στον λαό είναι όλοι τους χρεωμένοι για τη κατάντια του. Και στις τράπεζες χρεωμένοι με 300 σχεδον, εκατομμύρια. Από τα δανεικά κι αγύριστα που έπαιρναν. Οι άνθρωποι τελικά, μυαλό δε βάζουν.

Το θράσος τους, δεν έχει όρια. Αυτή η υποψηφιότητα του Γεωργίου Παπανδρέου, μόνο κακό τους κάνει. Και εξοργίζει τον λαό, για τη σωρεία των μνημονίων, που αυτός άνοιξε την πόρτα στη έλευση τους. Αναρωτιέμαι πόσο τεράστια απάτη είναι να εμπαίζεις έναν ολόκληρο λαό, μόνο και μόνο για να του υφαρπάξεις την ψήφο του; Τάζοντας του λαγούς με πετραχήλια. Και μετά, αφού κλέψεις αυτό που θέλεις, να τον δουλεύεις, με τον χειρότερο τρόπο. Πολιτικοί απατεώνες.

 Κι ακόμα αναρωτιέμαι, για πόσο θα εξακολουθούν να επιπλέουν στα λιμνάζοντα νερά της εθνικής μας αφέλειας; Για πόσο ακόμα θα προεξοφλούν τη βλακεία κάποιων πολιτών και θα επιβιώνουν; Για πόσο ακόμα σα λαός, θα χρυσώνουμε την απάτη και το θράσος; Γιατί συγνώμη.. Απάτη δεν είναι να κάνεις προεκλογικό σου σύνθημα, το ”ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” Να φωνάζεις και να ωρείεσαι πως λεφτά υπάρχουν.. Και πως ο αντίπαλος σου, κοροϊδεύει τον κόσμο; Να δημιουργείς ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, μόνο και μόνο για να λεηλατήσεις και την ψήφο του λαού; Δημιουργώντας του ανύπαρκτες ελπίδες.. 

Και μετά, με το λάφυρο σου πλέον στη τσέπη, την εξουσία, που με ψεύδη και απάτη υφάρπαξες, να πηγαίνεις στο Καστελόριζο και να πουλάς την χώρα (χωρίς το ”σου” γιατί όλοι σας ξενόφερτοι είστε, φαιδροί κι απάτριδες).. Να πουλάς λοιπόν τη χώρα που εξαπάτησες, στον Στρός Καν και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο; Να γεμίζεις τη χώρα με θανατηφόρα μνημόνια Και με μια ασύλληπτη πολιτική βρωμιά;… Ρε για πόσο ακόμα αυτή η οικογενειοκρατία θα θησαυρίζει σε βάρος μας; Για πόσο ακόμα ως λαός; θα παρέχουμε οξυγόνο στους απατεώνες;

Και θα τους κανακεύουμε για να μας φουσκώνουν στο παραμύθι και στην απάτη; Ρε Έλληνα ξύπνα πια. Δεν παίζεσαι. Για το Θεό.. Δεν παίζεσαι. Παίρνεις και μας στο λαιμό σου με το σκουπιδαριό που χειροκροτείς. Άντε μετά τον Γιωργάκη, να δούμε και πάλι Σημίτη. Να δούμε, τον Ευάγγελο εκείνο τον αλήστου μνήμης, Βενιζέλο, τον εφευρέτη του ΕΜΦΙΑ.. Κι όλο το πολιτικό σκουπιδαριό, που έχει φέρει την Ελλάδα σε οικονομικό μαρασμό. Μετατρέποντας την και σε χωματερή ψυχών. Με αυτούς όλους που έχουν μαζέψει Τι να πω.

Στη Φώφη σαν άνθρωπος, θα ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου περαστικά. Ζει μια φοβερή περιπέτεια. Όμοια με αυτή που έζησαν και οι δυο γονείς της. Με τον πατέρα της ήμουν πολύ φίλος αδελφικός φίλος. Τον είχα γνωρίσει το 1978 στο γάμο του φίλου μου συνθέτη, Ηλία Ανδριόπουλου. Κι από τότε ήμασταν αχώριστοι. Σαν πολιτικό όμως στην Φώφη θα της χρεώσω λάθη τρομερά. Το να διατηρείς ακόμα στο κίνημα, άτομα σαν το ΓΑΠ και κάποιους άλλους, είναι έγκλημα. Δεν πρόκειται να αλλάξει το εκλογικό σας ποσοστό, ούτε με σφαίρες. Γιωργάκης Παπανδρέου λοιπόν, στις υποψηφιότητες του ΚΙΝΑΛ. Περαστικά σας. Κάνατε τον Τσίπρα, να τρίβει τα χέρια του. Για μια φορά ακόμα.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η Pfizer θέλει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων COVID-19

Η Pfizer θέλει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων COVID-19

Η Pfizer ζήτησε από ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο να την αφήσει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων, οι οποίες προσπαθούν να καθυστερήσουν την αποκάλυψη δεδομένων για το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19.

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά εκτινάχθηκε σε υψηλό ρεκόρ, ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά εκτινάχθηκε σε υψηλό ρεκόρ, ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά αυξήθηκε τον Δεκέμβριο λόγω της αύξησης των εισαγωγών, για να φτάσει σε μηνιαίο υψηλό ρεκόρ, ενώ ανέβασε το συνολικό έλλειμμα για όλο το 2021 σε πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, επίσης μια ιστορική πρωτιά.

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ενημερώνει τους πολίτες για τη «χρήση βίας» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την κρίση στα σύνορα

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ενημερώνει τους πολίτες για τη «χρήση βίας» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την κρίση στα σύνορα

Μετά από κατακλυσμό κλήσεων από ενδιαφερόμενους πολίτες, ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton (R) εξέδωσε ένα ενημερωτικό δελτίο που περιγράφει τους νόμους σχετικά με τη χρήση βίας και την παράνομη μετανάστευση για πολίτες, ιδιοκτήτες ιδιωτικών περιουσιών και την επιβολή του νόμου.

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα υποστηρίζουν την  Sinema στη μομφή από τους Δημοκρατικούς

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα υποστηρίζουν την  Sinema στη μομφή από τους Δημοκρατικούς

Οι Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες στην Αριζόνα εξέφρασαν την υποστήριξή τους για τη γερουσιαστή Kyrsten Sinema (D-Ariz.), η οποία τιμωρήθηκε από το δικό της κόμμα την περασμένη εβδομάδα επειδή ψήφισε υπέρ της διατήρησης του Filibuster για τα δικαιώματα ψήφου στη Γερουσία.

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Ρωσίας μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για «αντιποιητικά μέτρα»

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Ρωσίας μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για «αντιποιητικά μέτρα»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η δυτική συμμαχία ασφαλείας του ΝΑΤΟ ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ασφαλείας της Ρωσίας με ξεχωριστές γραπτές δηλώσεις εν μέσω συνεχιζόμενων διπλωματικών προσπαθειών για την επίτευξη λύσης για την κατάσταση στην Ουκρανία, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό, είπε ο διάσημος καρδιολόγος και επιδημιολόγος Δρ. Peter Peter McCullough στο πρόγραμμα «Capitol Report» του NTD κατά τη διάρκεια της πορείας «Defeat the Mandates» στην Ουάσιγκτον, στις 23 Ιανουαρίου.