ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 18, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

πυροβόλισε και σκότωσε τον γαμπρό του

Πυροβόλησε ο 75χρόνος τον ανιψίο του επειδή είχαν περιουσιακές διαφορές

22 Aug, 2021

Πυροβόλησε ο 75χρόνος τον ανιψίο του επειδή είχαν περιουσιακές διαφορές. Η σφαίρα εκτοξεύθηκε στο αυτοκίνητο του ανιψίου του όπου βρισκόνταν και η ανήλικη κόρη του.

Έτσι έγινε σύλληψη του 75 χρόνου το απόγευμα της Παρασκευής για απόπειρα ανθρωποκτονίας όπου διέμενε ως κάτοικος Αγίου Κωνσταντίνου. Όπως ψάξαμε όμως ο ύποπτος πυροβόλξησε 2 φορές το αυτοκίνητο του ανιψίου του στο όποιο ήταν και η κόρη του μέσα.

Η λογομαχία που είχαν μεταξύ τους που τους οδήγησε στον φόνο ήταν ένα οικόπεδο στον Αγίο Κωνσταντίνο όπου ήταν οίκημα ιδιοκτήσια του 54 χρόνου.

Ο 75 χρόνος παραδόθηκε στις αρχές το πρωί του Σαββάτου απο μόνος του στο ΑΤ Καμένων Βούρλων, όπου οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδίκων Λαμίας, με την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και την παράβαση νόμου περί όπλων. Ο ίδιος προσπαθώντας να ελαφρύνει την θέση του, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να πειράξει κανέναν και ότι πυροβόλησε τον αέρα.

Σύμφωνα με το lamiaReport.gr μίλησε ο συνήγορος του κατηγορούμενου και ανάφερε ότι: «Ο εντολέας μου αρνείται καθ’ ολοκληρία την κατηγορία για την οποία παραπέμπεται στην κ. Ανακρίτρια Λαμίας για να απολογηθεί μετά την δίωξη της κ. Εισαγγελέως, δηλαδή αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Στο παρόν δικονομικό στάδιο της ανακρίσεως δεν μου επιτρέπεται να υπεισέλθω στις λεπτομέρειες της υποθέσεως. Θα προβάλλουμε όλους τους ισχυρισμούς μας και τα αποδεικτικά μέσα αυτών ενώπιον της κ. Ανακρίτριας Λαμίας κατά την απολογία του».

Επίσης όπως πληροφορηθήκαμε ο ίδιος παραπέμφθηκε στην τακτίκη ανακρίτρια, όπου του ζήτησε να απολογηθεί δημόσια με προσθεμία μέχρι την Τρίτη 24 Αυγούστου.

Η έρευνα που έγινε στο σπίτι του 75 χρόνου εντοπίστηκε ένα δίκανο και ένα μονόκαννο στο σημείο που κατάγγειλε ο 54χρόνος ότι πυροβολήθηκε απο έναν κάλυκα κυνηγετικού φυσιγγίου.

Παρόλα αυτά η αστύνομία έκανε διεξαγωγής έρευνας τον κάλυκα του κυνηγετικού φυσιγγίου και παρατήρησαν ότι δεν διαπιστώθηκε κάποια βολίδα ή σφαιρίδιο φυσιγγίου να έχει χτυπήσει το όχημα.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Περισσότεροι από 200.000 πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες το πρωί της Δευτέρας μετά από μια μεγάλη χειμερινή καταιγίδα που σάρωσε την περιοχή, προκαλώντας πολλούς ανεμοστρόβιλους στη Φλόριντα.

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Αιώνες και ατέλειωτα της γης τα παρακάλια

στην άκρη της παλιάς ευχής κρεμιέσαι και λυγάς,

με ένα πικρό χαμόγελο στης πλάνης τα ακρογιάλια

και από της μάνας την ευχή βαθιά μοιρολογάς.