ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 25, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Άστεγοι στο Σικάγο

Άστεγοι στο Σικάγο

8 Dec, 2021

Οι άστεγοι  στο Σικάγο εν μέσω covid 19 έχουν τριπλασιαστεί , όπως και σε άλλες  πολιτείες στην Αμερική, η κατάσταση  έχει φύγει από τον έλεγχο της κυβέρνησης  τα παράπονα από τους αστέγους πολλά όπως θα δείτε παρακάτω

C Ali  
Είμαι άστεγη   τώρα και έχω μείνει αρκετούς μήνες αυτής της πανδημίας. Κατέληξα στο ER ελπίζοντας ότι θα μπορούσαν να με πάνε στο καταφύγιο. Βασικά μου έδωσαν ένα πάσο λεωφορείου και κατέβικα  ΕΞΩ από το ΚΕΝΤΡΟ KEDZIE. Μου είπαν ότι θα έπρεπε να περιμένω έξω για μερικές ώρες μέχρι να με δει ένας υπάλληλος υποδοχής και δεν υπήρχε εγγύηση ότι θα υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι. Μετά από όλα αυτά, χρειαζόμουν ΑΚΟΜΑ ένα ΤΕΣΤ για τον COVID για να με εγκρίνουν   ακόμη και για καταφύγιο. Αλλά έκανε τόσο κρύο και ήμουν απελπισμένος και εφυγα   Τώρα κοιμάμαι σε συγκρότημα διαμερισμάτων που είναι κλειστό. Δεν θέλω να παραβιάσω το νόμο, αλλά είναι πολύ κρύο για να συνεχίσω να κοιμάμαι έξω. Υπάρχει απλώς πολύ περιορισμένη βοήθεια αυτή τη στιγμή με τον COVID.

Η  Lenora 

Λέει ότι υπάρχουν πολλά άδεια διαμερίσματα στο Σικάγο γιατι να μην δίνονται στους αστέγους είναι μια πολύ καλή ερώτηση προς τους κυβερνώντες

Triple 
Έχασα τα πάντα γιατί έχασα τη δουλειά και την κατοικία μου όσο ήμουν στο νοσοκομείο με προβλήματα στα νεφρά. Πηγαίνω με την  γυναίκα μου και κοιμομαστε σε  ένα SUV χωρίς ζέστη. Το Νο1 βοηθάει. Έχω πρόσβαση  το off wifi σε πιλότο στο 71st n Harlem.  και προσπαθω να ερθω σε επαφη Αυτός ο χειμώνας μπορεί να μας σκοτώσει, αλλά τουλάχιστον είμαστε μαζί.

Source: ABC 7 Chicago

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.