EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Άστεγοι στο Σικάγο

Άστεγοι στο Σικάγο

8 Dec, 2021

Οι άστεγοι  στο Σικάγο εν μέσω covid 19 έχουν τριπλασιαστεί , όπως και σε άλλες  πολιτείες στην Αμερική, η κατάσταση  έχει φύγει από τον έλεγχο της κυβέρνησης  τα παράπονα από τους αστέγους πολλά όπως θα δείτε παρακάτω

C Ali  
Είμαι άστεγη   τώρα και έχω μείνει αρκετούς μήνες αυτής της πανδημίας. Κατέληξα στο ER ελπίζοντας ότι θα μπορούσαν να με πάνε στο καταφύγιο. Βασικά μου έδωσαν ένα πάσο λεωφορείου και κατέβικα  ΕΞΩ από το ΚΕΝΤΡΟ KEDZIE. Μου είπαν ότι θα έπρεπε να περιμένω έξω για μερικές ώρες μέχρι να με δει ένας υπάλληλος υποδοχής και δεν υπήρχε εγγύηση ότι θα υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι. Μετά από όλα αυτά, χρειαζόμουν ΑΚΟΜΑ ένα ΤΕΣΤ για τον COVID για να με εγκρίνουν   ακόμη και για καταφύγιο. Αλλά έκανε τόσο κρύο και ήμουν απελπισμένος και εφυγα   Τώρα κοιμάμαι σε συγκρότημα διαμερισμάτων που είναι κλειστό. Δεν θέλω να παραβιάσω το νόμο, αλλά είναι πολύ κρύο για να συνεχίσω να κοιμάμαι έξω. Υπάρχει απλώς πολύ περιορισμένη βοήθεια αυτή τη στιγμή με τον COVID.

Η  Lenora 

Λέει ότι υπάρχουν πολλά άδεια διαμερίσματα στο Σικάγο γιατι να μην δίνονται στους αστέγους είναι μια πολύ καλή ερώτηση προς τους κυβερνώντες

Triple 
Έχασα τα πάντα γιατί έχασα τη δουλειά και την κατοικία μου όσο ήμουν στο νοσοκομείο με προβλήματα στα νεφρά. Πηγαίνω με την  γυναίκα μου και κοιμομαστε σε  ένα SUV χωρίς ζέστη. Το Νο1 βοηθάει. Έχω πρόσβαση  το off wifi σε πιλότο στο 71st n Harlem.  και προσπαθω να ερθω σε επαφη Αυτός ο χειμώνας μπορεί να μας σκοτώσει, αλλά τουλάχιστον είμαστε μαζί.

Source: ABC 7 Chicago

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This