EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Πιλότος αεροπορικής εταιρείας

Πιλότος αεροπορικής εταιρείας υπέστη καρδιακή ανακοπή μεταξύ πτήσεων μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του COVID

26 May, 2022

Ο Robert Snow, πιλότος της American Airlines, μιας από τις 3 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες της χώρας, έχει 31 χρόνια εμπορικής αεροπορικής εμπειρίας και επιπλέον επτά χρόνια εμπειρίας ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Ο Snow λέει ότι μπορεί να μην μπορέσει να πετάξει ξανά αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή μόνο 6 ή 7 λεπτά μετά την προσγείωση ενός αεροπλάνου οπου ήταν κυβερνήτης από το Ντένβερ στο Ντάλας Φορτ Γουόρθ (DFW).

Είχε ακόμα δύο προγραμματισμένες πτήσεις στις 9 Απριλίου.

Πιστεύει ότι η καρδιακή του ανακοπή συνδέεται με το εμβόλιο της Johnson και Johnson που αναγκάστηκε να κάνει για να διατηρήσει τη δουλειά του στις 4 Νοεμβρίου 2021, παρόλο που είχε ήδη φυσική ανοσία από προηγουμένως προσβολή του ιού.

Ο Δρ Peter McCullough, ένας παγκοσμίου φήμης καρδιολόγος, είπε στο Newsmax ότι η περίπτωση του Snow ταιριάζει σε ένα «μοτίβο».

«Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση», είπε ο McCullough για την περίπτωση του Snow, καθώς ο Snow δεν έχει στεφανιαία νόσο.

«Το πρότυπο της μαγνητικής τομογραφίας είναι συνεπές», είπε ο γιατρός. «Πράγματι, μπορεί να ήταν μυοκαρδίτιδα που προκλήθηκε από εμβόλια με όψιμη εκδήλωση καρδιακού θανάτου».

Επιπλέον, είπε ότι έχει λάβει «αρκετά τηλεφωνήματα και επικοινωνίες από φίλους του κλάδου που πιστεύουν ότι μπορεί να είχαν προβλήματα με ένα εμβόλιο».

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι μερικοί πιλότοι «φοβούνται να σηκώσουν το χέρι και να πουν: «Γεια, νομίζω ότι μπορεί να έχω πρόβλημα γιατί φοβούνται ότι είτε θα χάσουν την ιατρική τους πιστοποίηση για να πετάξουν, κάτι που αν χάσουμε την ιατρική μας δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει. Δεν μπορούμε πλέον να είμαστε πιλότοι Εμπορικών Αεροπλάνων. Και στη χειρότερη περίπτωση, που είναι αυτό που αυτή τη στιγμή πιθανότατα αυτό που βιώνω είναι ότι δεν μπορείς να πετάξεις καθόλου.», είπε ο Snow.

«Θα σας έλεγα απλώς ότι υπάρχουν άλλοι πιλότοι εκεί έξω που είχαν ανησυχίες, όχι μόνο πιλότοι, επίσης επειδή ήταν εντολή της εταιρίας. Έχουμε λοιπόν αεροσυνοδούς, έχουμε μηχανικούς, έχουμε αποστολείς, έχουμε ελεκτές πυλών, όπως πείτε. Φυσικά, για τους πιλότους, θεωρούμε ότι είναι μια εργασία ευαίσθητη στην ασφάλεια, επομένως ανησυχούμε λίγο περισσότερο από την άποψη της ασφάλειας, αλλά ναι, έχω λάβει κλήσεις από άλλους πιλότους και άλλες επικοινωνίες που δήλωσαν ότι έχουν ανησυχίες, αλλά λόγω της φύσης αυτού, φοβούνται να εμφανιστούν.”

Ο βετεράνος πιλότος είχε σοβαρές ερωτήσεις σχετικά με τα νέα εμβόλια για τον COVID που υποτίθεται ότι αποτρέπουν τη μόλυνση από τον ιό, αλλά είναι πλέον γνωστό ότι παρέχουν μικρή προστασία έναντι της μόλυνσης αφού η παραλλαγή του ιού Omicron έγινε κυρίαρχη.

Η αποτελεσματικότητα του ενισχυτικού εμβολίου μειώνεται επίσης με την πάροδο του χρόνου.

Επιπλέον, οι περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας—φλεγμονή του καρδιακού μυός και περικαρδίτιδας—φλεγμονή του βλεννογόνου έξω από την καρδιά έχουν αυξηθεί δραματικά από τότε που άρχισαν να χορηγούνται παγκοσμίως τα εμβόλια για τον COVID.

Δεν ήθελε να πάρει το εμβόλιο, αλλά όντας ο μοναδικός πάροχος για την οικογένειά του, αποφάσισε να πάρει το ρίσκο.

Εν μέσω σύντομων αναστεναγμών, ο Σνόου είπε: «Αρχικά, ο εργοδότης μου δεν επρόκειτο να επιβάλει το εμβόλιο στους υπαλλήλους του. Στη συνέχεια άλλαξαν γνώμη την 1η Οκτωβρίου περίπου, σε συνδυασμό με την εντολή του εκτελεστικού γραφείου εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες για ομοσπονδιακούς εργολάβους. Αποφάσισαν ότι τώρα που θα επιβάλουν την εντολή εμβολίου σε όλους τους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας. Και ως προς αυτό, μας είπαν ότι αν δεν κάναμε τον εμβολιασμό , θα μας απέλυαν. Δεν υπήρχε αμφιβολία για την ειλικρίνεια εκείνη τη στιγμή της δήλωσής τους».

 

Οι αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες είναι κρατικοί εργολάβοι, επηρεάστηκαν από το εκτελεστικό  διάταγμα του προέδρου Τζο Μπάιντεν από τον Σεπτέμβριο  , σύμφωνα με το οποίο όλοι οι εργαζόμενοι αυτών των εταιρειών πρέπει να εμβολιαστούν κατά του ιού.

Οι Epoch Times ανέφεραν τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους ότι η FAA (Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας) παραβίαζε τον  δικό της κανόνα  σύμφωνα με τον οποίο οι πιλότοι δεν πρέπει να πετούν αφού έλαβαν φάρμακα που έχουν εγκριθεί για λιγότερο από ένα χρόνο, σύμφωνα με μια ομάδα δικηγόρων, γιατρών. και άλλους ειδικούς· συμπεριλαμβανομένου ενός άλλου πιλότου που λέει ότι η καριέρα του τελείωσε λόγω ανεπιθύμητων αντιδράσεων από ένα εμβόλιο.

«Επέλεξα λοιπόν, μετά από κάποια σοβαρή σκέψη, δεδομένου ότι ήμουν η μόνη πηγή εισοδήματος για την οικογένειά μου, να προχωρήσω και να πάρω το εμβόλιο. Δεν ήθελα», είπε ο Snow.

«Είχα σοβαρές ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Είχα ήδη COVID. Είχα ήδη βγει θετικός σε αντισώματα και πραγματικά δεν έβλεπα το σκεπτικό γι’ αυτό. Όμως, η μόνη λύση που μπορεί να είχα στη διάθεσή μου για να μην κάνω το εμβόλιο ήταν να ζητήσω θρησκευτική ή ιατρική εξαίρεση. Κανένα από τα δύο δεν ένιωσα πραγματικά ότι θα έπρεπε να ζητήσω. Ιατρική απαλλαγή, δεν είχα κανένα λόγο να μην την παραλάβω, επιστημονικά μιλώντας, εκτός από το ότι είχε εκδοθεί με EUA και δεν ήταν πλήρως ελεγμένο. Και σε ό,τι αφορά τη θρησκευτική εξαίρεση, δεν βρήκα κανέναν λόγο να το ζητήσω γιατί δεν έχω θρησκευτική πεποίθηση που θα με εμπόδιζε από το να κάνω το συγκεκριμένο εμβόλιο. Άρα για ηθικούς και ηθικούς λόγους, απολύτως. Αλλά αυτό δεν θεωρήθηκε έγκυρος λόγος για να μην γίνει το εμβόλιο».

Ο βετεράνος πιλότος πονούσε στο χέρι για 10 ημέρες μετά το τρύπημα και αργότερα ένιωσε έναν περίεργο πόνο που εξαπλώθηκε στο πάνω μέρος του σώματός του.

Ο Snow είπε ότι το χέρι του «πονούσε αρκετά», για 10 ημέρες, κάτι που δεν το βίωσε με κανένα προηγούμενο εμβόλιο. Για άλλα εμβόλια για ταξίδια ή στο στρατό, συνήθως θα είχε πόνο για δύο ή τρεις ημέρες το πολύ.

 

Τα πράγματα επέστρεψαν στο φυσιολογικό μέχρι τον Ιανουάριο και στη συνέχεια θυμήθηκε:

«Ήμουν σε εκείνη την πορεία μιας πτήσης και παρατήρησα έναν περίεργο πόνο ενώ δούλευα στον εναέριο πίνακα. … Ένιωσα έναν περίεργο πόνο στον δεξιό μου ώμο, φαινόταν να εξαπλώνεται στο κάτω δεξί τεταρτημόριο μου και μετά στο στήθος μου και μέσα από τις ωμοπλάτες μου, κάτι που νόμιζα ότι ήταν πολύ περίεργο, αλλά απλώς υπέθεσα ότι ήταν κάποιο νεύρο ή κάτι παρόμοιο, γιατί πραγματικά δεν είχα κανένα ιστορικό αυτού που είχα ποτέ. Και έτσι [ο] πόνος εξαφανίστηκε μετά από ένα ή δύο λεπτά και μετά επέστρεψε στο φυσιολογικό.

«Όταν τελειώσαμε εκείνη την πτήση, όντως βγήκα θετικός ξανά στον COVID για δεύτερη φορά, [την] πρώτη φορά που τον έπαθα ήταν τον Μάρτιο του 2021. Η δεύτερη φορά τότε θα ήταν τον Ιανουάριο του 2022 — αυτό είναι μετά τον εμβολιασμό, θυμάστε— και αυτό υποθέτω ότι ήταν η παραλλαγή του Omicron γιατί εμφανιζόταν βασικά ως απλώς αλλεργίες, συνέχισα να φτερνιζόμουν πολύ, ρινική καταρροή και αυτό ήταν, χωρίς πυρετό, χωρίς ρίγη, χωρίς τίποτα, χωρίς απώλεια γεύσης και μυρωδιάς όπως εγώ είχε την πρώτη φορά. Έτσι, επέστρεψα στη δουλειά, μετά από το υποχρεωτικό χρονικό διάστημα, και άρχισα να με πιάνει πάλι ο πόνος, μόνο λίγο πιο συχνά αυτή τη φορά. Στην πραγματικότητα, με ιστορικό γαστρεντερικών προβλημάτων, πήγα σε έναν γαστρεντερολόγο που επέλεξε για να κάνει μια ενδοσκόπηση για να ρίξει μια ματιά για να δω αν είχα ίσως διαφραγματοκήλη ή κάτι που επιδείνωσε το πνευμονογαστρικό νεύρο.

«Κατά τη διάρκεια της αναμονής των αποτελεσμάτων της αξονικής τομογραφίας κοιλίας, τότε είχα την ξαφνική καρδιακή ανακοπή και αυτό ήταν μετά από μια πτήση από το Ντένβερ στο DFW. Ήμασταν στην πύλη μόλις λίγα λεπτά μετά το κλείσιμο του αεροσκάφους, πιθανώς περίπου έξι λεπτά, έξι, επτά λεπτά μετά την προσγείωση. Και σηκώθηκα να μαζέψω τις τσάντες μου για να προχωρήσω στο επόμενο αεροσκάφος. Έπρεπε να τελειώσουμε με μια άλλη στροφή σε μια διαφορετική πόλη για να επιστρέψουμε και μετά να τελειώσουμε το ταξίδι την τέταρτη ημέρα. Και αυτό είναι το τελευταίο που θυμάμαι, όρθιος να μαζεύω τις αποσκευές μου. Και σε εκείνο το σημείο, μάρτυρες λένε ότι κατέρρευσα στο θάλαμο πτήσης. Και αυτό είναι το μόνο που ξέρω σε αυτό το σημείο. Όταν ξύπνησα, ήμουν στη ΜΕΘ στο Baylor Scott and White στο Grapevine Texas, έχοντας υποστεί μια ξαφνική καρδιακή ανακοπή».

Τώρα πρέπει να φορά έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή ή «σωσίβιο» που παρακολουθεί τους παλμούς της καρδιάς του, εκτός από τις περιπτώσεις που κάνει ντους όταν υποτίθεται ότι θα τον παρακολουθεί ένα μέλος της οικογένειάς του. Το σωσίβιο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε εάν ο καρδιακός ρυθμός γίνει ανώμαλος, θα στείλει ένα μικρό σοκ για να τον επαναφέρει στον φλεβοκομβικό ρυθμό και εάν ανιχνεύσει πλήρη κολπική μαρμαρυγή, κοιλιακή μαρμαρυγή ή οποιοδήποτε είδος μαρμαρυγής, θα στείλει ισχυρότερο σοκ για να προσπαθήσουμε να το επαναφέρουμε στον σωστό ρυθμό

Αν και όλο αυτό το τραύμα, ο Snow αισθάνεται πολύ τυχερός γιατί μπόρεσε να λάβει αμέσως επαγγελματική φροντίδα, κάτι που δεν ισχύει για πολλούς άλλους ανθρώπους.

Σύμφωνα με το heart.org: «Καρδιακή ανακοπή είναι όταν η καρδιά σταματά να χτυπά. Περίπου 350.000 περιπτώσεις συμβαίνουν κάθε χρόνο εκτός νοσοκομείου και το ποσοστό επιβίωσης είναι μικρότερο από 12 τοις εκατό. Η ΚΑΡΠΑ μπορεί να διπλασιάσει ή να τριπλασιάσει τις πιθανότητες επιβίωσης».

«Αν κοιτάξετε τους αριθμούς… προσπαθώ να μην τους κοιτάξω πολύ προσεκτικά γιατί είναι μάλλον εκφοβιστικό». είπε ο Snow, αναφερόμενος στο ποσοστό επιβίωσης των καρδιακών ανακοπών.

«Αυτό που με απασχολεί είναι ότι αυτό συνέβη στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Διότι αν είχε συμβεί… οποιαδήποτε άλλη στιγμή που ήμουν είτε μόνος είτε πέρα ​​από τον εύλογο χρόνο απόκρισης για ιατρική απάντηση, δεν θα ήμουν εδώ για αυτή τη συζήτηση.”

Ο John Pierce Law, ο οποίος εκπροσωπούσε στο παρελθόν πολλούς επιφανείς συντηρητικούς, πρόκειται να μηνύσει 18 μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της American Airlines, εστιάζοντας στην υποτιθέμενη αντισυνταγματικότητα των εντολών εμβολίων που επιβλήθηκαν στους υπαλλήλους των αεροπορικών εταιρειών.

Ο Robert Snow μιλάει για το τι συνέβει

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

ΣΥΓΧΥΣΗ

ΣΥΓΧΥΣΗ

Φοβερή σύγχυση επικρατεί στην οικουμένη. Είναι έργο συνωμοσίας ή η ειμαρμένη; Πλημμύρισε ο κόσμος...

Εθνοκάθαρση

Εθνοκάθαρση

Στο Αρτσάχ έχουμε μια  εισβολή και μια σύγχρονη εθνοκάθαρση ενός λαού, του αδελφού Αρμενικού...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This